Stránka 1 z 1

Karasi na grilu

PříspěvekNapsal: 19 lis 2012, 09:37
od Mánek
Grilovací sezóna je – zdá se – sice téměř za námi, nicméně ještě nám babí léto dovoluje tu a tam u grilu posedět. Takže využijme této možnosti, dokud je.

Ingredience:
4 karasi asi po 300 g,
1 cibule,
majonéza,
kečup,
sůl,
mletý černý pepř

Příprava:
Karasy očistíme od šupin, zbavíme vnitřností, vymyjeme a osušíme. Potřeme je směsí soli a pepře ze všech stran. Potom nadrobno nakrájíme cibuli a přidáme ji do směsi majonézy a kečupu smíchaných v poměru 1:1. Směsí potřeme ryby, položíme je na alobalovou grilovací mřížku a při grilování na mírném teple je pravidelně obracíme. Ryby jsou hotové, když zůstávají uvnitř šťavnaté a zvenčí jsou opečené do křupava.

HP