Stránka 1 z 1

Pstruh z pánve

PříspěvekNapsal: 14 říj 2010, 16:27
od Brutzel-Svejk
Pstruh z pánve

1x pstruh
20g sušených lístku estragonu - Pelyněk
sůl dle potřeby (použil jsem růžovou himalájskou)
citron nebo limetka
3 Pl přepuštěného másla http://grilovani-barbecue.com/viewtopic.php?f=39&t=741&sid=b830b6b0d9c742560ba214c7ddedf73e
hladka mouka

Pstruha důkladně očistíme tupou stranou nože. Osolíme a posypeme estragonem (lehce vtiskneme do kůže i hrudi). Nakonec obalíme v mouce. Do dobře rozehřáté pánve s přepuštěným máslem vložíme pstruha a osmažíme do zlatova z obou stran. Hotovou rybu pokapáme citronovou/limetkovou stávou

Přílohou můžou byt uvařené brambory ve slupce, oloupané a nakrájené na čtvrtky, které přidáme během pečeni do pánve.
Forelle.jpg
Forelle.jpg (77.34 KiB) Zobrazeno 2113 krát

Forelle1.jpg
Forelle1.jpg (96.89 KiB) Zobrazeno 2113 krát