Stránka 1 z 2

I méně známé značky zde mají prostor

PříspěvekNapsal: 01 srp 2012, 21:16
od Mirďa
Svěřte se se svými zkušenostmi a postřehy s tímto typem grilu. Vždyť nejlepší recenze je ta, kterou uživatelé napíšou sami a zájemcům o koupi dají možnost aspoň teoreticky zjistit co a jak.

Re: I méně známé značky zde mají prostor

PříspěvekNapsal: 04 lis 2014, 23:25
od parles
Nejsem zkušený udič a teď jsem narazil na nabídku novozélandské udírny ANUKA - http://www.bionaire.cz/anuka/index.htm. Možná, že by se mi hodila na balkon. Co si o ní myslíte?

Re: I méně známé značky zde mají prostor

PříspěvekNapsal: 05 lis 2014, 10:06
od Mirďa
Udírna Anuka? Debatoval jsem o tom s Bionaire (bereme od nich infra zářiče a další topidla) a myslím že by to doma šlo. Je to sice takové spíše douzení nebo ovonění ale kolikrát to bohatě stačí. Dělat v tom kus bůčku 8-10 hodin relativně půjde, akorát se bude muset hlídat, a přidávat palivo. Dle velikosti to je takové "příruční zavazdlo", když si chci doma honem něco dřevem ovonět ideální. I za ty peníze. Myslím že minimálně k vůli ceny lepší než udírna MUURIKKA, která by měla být ve stejném segmentu, akorát je malinko dražší.

Vyyzkoušená je udírna Bradley Countertop, ale taky trošku dražší kousek. Výhoda že se dá použít různé příchutě dřevin. Za to je plně digitální a pohlídá se sama.

http://grilovani-barbecue.com/viewtopic ... 144&t=2582

Každopádně je z čeho vybírat...

Re: I méně známé značky zde mají prostor

PříspěvekNapsal: 05 lis 2014, 13:49
od parles
Mirďo díky za info! Přesně tak jsem to myslel, že bych v tom ovoněl třeba kousek špeku, klobásky, dotáhnul k voňavému konci málo voňavé uzené a tak. A ryby v tom určitě půjdou dělat v pohodě. A na trvanlivé uzení velkých kusů masa to není, to je mi jasné. Asi si Anuku nadělím od Ježíška! :idea:

Re: I méně známé značky zde mají prostor

PříspěvekNapsal: 05 lis 2014, 15:38
od Mirďa
V tom případě to vypadá že bude vyhovovat.... Potom teda prosíme recenzi na ni. Přemýšlím že jí zařadím do nabídky, naší...