Stránka 1 z 2

Gril do terenu

PříspěvekNapsal: 11 kvě 2014, 12:14
od Brutzel-Svejk
Na příležitostní grilování. Jak se říká na rychlo.


Hibachi.jpg
Hibachi.jpg (292.72 KiB) Zobrazeno 5463 krát


Hibachi1.jpg
Hibachi1.jpg (342.38 KiB) Zobrazeno 5463 krát


Hibachi2.jpg
Hibachi2.jpg (229.97 KiB) Zobrazeno 5461 krát


Hibachi3.jpg
Hibachi3.jpg (264.64 KiB) Zobrazeno 5461 krát

Re: Gril do terenu

PříspěvekNapsal: 12 kvě 2014, 10:17
od drobek
Jojo, ten mám, dovezli jsme si ho z Ameriky, byl to Vánoční dar od syna. aaa Mám trochu potíž se zapálením uhlí nebo briket, ty místní jsou nějak jiné. Joži už se dal do pokusnictví a já udělám totéž. ??? Uvidíme jaké budou výsledky, protože tam mi to fungovalo náramně, proto jsme ho i přivezli.

Re: Gril do terenu

PříspěvekNapsal: 12 kvě 2014, 15:58
od Mirďa
Oj to ti Joži závidím, jak já bych jej rád měl na krámku....

Co se zapálení týká, těžko Vám chlapci poradit, neboť s ním zkušenosti nemám. Ovšem suché uhlí nebo Webrovy brikety by neměl být problém zapálit si myslím. Principielně je Hibachi dobře řešený na to aby se daly tři kostky podpalovače a bylo...

Re: Gril do terenu

PříspěvekNapsal: 12 kvě 2014, 16:35
od drobek
Mirďo, brikety weber od tebe a dal jsem tam 8 tvých parafinových kostek, teda "přikládal" jsem, aby to chytlo.

Re: Gril do terenu

PříspěvekNapsal: 12 kvě 2014, 20:54
od Mirďa
Hmm, tak pak je neco spatne, celkem moc v tom problem nevidim, po technicke strance, proc by to nemelo fungovat. Ovsem je fakt, ze brikety samy osobe trvaji dlouho i v kominovem starteru. Klidne 40 minut mi trva plny starter briket nez jsou k pouziti. Tak jestli proste i Hibashi nepotrebuje cas. Ale uhli by v tom melo fachat jako o zavod, myslim ze pro Hibashi i nejvhodnejsi palivo.