Ingredience:
hovězí maso - mleté,
vepřové maso - mleté,
pálivá paprika,
sůl,
cibule velká,
ajvar (srbská směs z pečených paprik),
lepinja (česká alternativa houska na hamburger)
Postup:
Pro výrobu potřebujete mleté hovězí maso zhruba půl na půl, není to podstatné a každý si recept upravuje podle chuti. Maso smíchejte s paprikou a solí a přes noc dejte do ledničky.
Před grilováním maso promíchejte a vytvořte kuličky, potom každou zmáčkněte na placičku asi centimetr silnou a hned krátce grilujte.
Servírujte v lepinje (http://www.grilovani-barbecue.com/viewtopic.php?f=96&t=2404&p=5608#p5608) s cibulí nakrájenou na kolečka a Ajvarem, nebo s americkými brambory.
Dobrou chuť přeje http://maxima-trade.cz