Stránka 2 z 4

Re: Polpette z brambor a sýra

PříspěvekNapsal: 24 led 2015, 06:57
od j3david
Zajímavé je to v tom, že když se pořádá grilovačka, tak po nějaké době jsou účastníci zájezdu přežraní všelijakých masitých dobrot, mají mastné brady .... a potom se nějaká ta stylová (t.j. grilovaná) příloha hodí. A tomu se dost často pozornost nevěnuje a potom to končí u zajídání chlebem :-)
Takže jo - prima nápad, jen co oschnou meze, jdu do toho.

Re: Polpette z brambor a sýra

PříspěvekNapsal: 24 led 2015, 11:38
od Mirďa
To máš celkem pravdu, že přílohy jdou tak nějak kolem lidí a neřeší to. Ovšem poznatek je i takový že spoustu lidí je tak nějak líných... Když se s němi bavím, tak z rozhovoru vyplyne, že než dělat nějakou přílohu tak se "dopere" chlebem, že se jim nechce. No holt každý to má takové jaké si to udělá...

Ten receptík vypadá zajímavě, ten zkusím....

Re: Polpette z brambor a sýra

PříspěvekNapsal: 24 led 2015, 11:48
od drobek
Tak to se musím pochválit, protože já to vždycky plánuju komplet. Maso i zelenina nebo brambory nějak. Každopádně vše na grilu, když už je roztopenej tak nechci lítat do kuchyně. HP

Re: Polpette z brambor a sýra

PříspěvekNapsal: 24 led 2015, 13:01
od j3david
GG GG Tak to tě musím pochválit i já

Re: Polpette z brambor a sýra

PříspěvekNapsal: 24 led 2015, 13:12
od j3david
Momentálně jsem v Indonesii. Občas se tady vyskytne zemětřas. Včera navečer to trochu zatřepalo hotelem. Ne moc, jenom jako když autobus jede přes přejezd. Nic se nestalo, ale důsledek to mělo, že zděšenější hosté ... taky já ... vyběhli před hotel k bazénu. No a když už tam všichni byli a zemětřas skončil, personál hotelu využil příležitosti, vytlačil k bazénu dva grily a kuchaři začali na grilu likvidovat obsah ledniček a vše co neudali za poslední dny. Změnilo se to v docela sympatickou žranici, za nějakých v přepočtu 17 dolarů to bylo "all you can eat". Prostě možno sežrat co dokážeš. Ale zpátky k těm přílohám. Došlo přesně k tomu, co jsem popisoval. Všichni přežraní a začali se shánět po něčem alternativnějším. Kuchaři byli kreativní, tak byla možnost ochutnat grilovanou papaju, ananas, několik druhů banánů .... brambory ovšem ne, ty jsou tady tude nedostupné (prý je tady nevypěstují kvůli plísním), zeleniny které ani neumím pojmenovat. Asi i bambus. Skoro bych řekl, že tyto "přílohy" měly větší úspěch než masíčka. Jo - docela dobré byly na asi 3 cm kousky nasekané stvoly od česneku.