Vepřové saté 1

Vepřové saté 1

Příspěvekod drobek » 24 srp 2010, 15:11

Vepřové saté 1
otherwhitemeat.com

1 Lb (450 g) libové vepřové pečínky bez kosti
1/2 hrnku červeného vinného octa
2 lžíce olivového oleje
1 stroužek česneku, rozdrcený
1/4 lžičky drceného sušeného oregana

Maso dejte do mrazáku asi na 30 - 45 minut, aby ztuhlo a dalo se dobře krájet. Nakrájejte na proužky 3 x 2 cm, 5 mm silné.
Narovnejte do misky a zalijte marinádou ze všech ostatních přísad. Marinujte nejméně 4 hodiny, lépe přes noc. Marinádu slijte ale nevylijte. Maso napíchejte na špízy, grilujte 12 - 15 minut, přitom potírejte dál marinádou.
Ozdobte třešňovými rajčaty, podávejte s divokou rýží.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Vepřové maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

x