Ražniči marinované v rajské šťávě

Ražniči marinované v rajské šťávě
Derrick Riches
700 g (1 1/2 Lb ) vepřového ze žebírek, tedy to maso mezi nimi, nakrájené na 2 cm kostky
1 hrnek rajského džusu
3 zelené cibulky, nakrájené
4 stroužky česneku, rozdrcené
1 lžíce nastrouhaného čerstvého zázvoru
1 lžička majoránky
1/2 lžičky soli
1/2 lžičky pepře
Smíchejte vše krom masa, pak vše, teď už i maso dejte do plastikového sáčky, protřepte a marinujte 4 hodiny až přes noc.
Potom napíchejte na jehly, můžete proložit plátky slaniny, papriky, plátky cibule... S cibulí ale opatrně, nepřipalte ji při grilování.
Derrick Riches
700 g (1 1/2 Lb ) vepřového ze žebírek, tedy to maso mezi nimi, nakrájené na 2 cm kostky
1 hrnek rajského džusu
3 zelené cibulky, nakrájené
4 stroužky česneku, rozdrcené
1 lžíce nastrouhaného čerstvého zázvoru
1 lžička majoránky
1/2 lžičky soli
1/2 lžičky pepře
Smíchejte vše krom masa, pak vše, teď už i maso dejte do plastikového sáčky, protřepte a marinujte 4 hodiny až přes noc.
Potom napíchejte na jehly, můžete proložit plátky slaniny, papriky, plátky cibule... S cibulí ale opatrně, nepřipalte ji při grilování.