Vepřové na jehle

Vepřové na jehle

Příspěvekod drobek » 24 srp 2010, 15:06

Vepřové na jehle
Tomáš Matějček

Úmyslně tu není kolik čeho, cožpak já vím jak velký máte hlad? :roll:
vepřová kýta,
mléko,
ocet,
sůl,
tymián,
majoránka,
pepř,
bobkový list,
slanina,
cibule

Vepřové maso nakrájíme na kousky a naložíme do marinády z mléka, octa, soli, tymiánu, majoránky, pepře a bobkového listu.
Pak vyjmeme, necháme okapat, navlékneme na grilovací jehlu proloženě s plátky slaniny a cibulí. Opékáme na grilu.
Podáváme s chlebem a zeleninovým salátem.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Vepřové maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

x