Vepřové na špízu s jablky

Vepřové na špízu s jablky

Příspěvekod drobek » 24 srp 2010, 15:16

Vepřové na špízu s jablky
Pepino z http://www.Labuznik.com

500 g vepřových řízků
2-3 pevná zralá jablka
šťáva z 1 pomeranče
3 lžíce francouzské (dijon) hořčice
olej
4 lžíce kremžské hořčice
3 citrony
1 dl smetany

Maso nakrájíme na kostky, jablka bez jádřince na stejné dílky, citron nakrájíme na plátky. Na grilovací jehly střídavě napichujeme jablko, citron, maso. Smícháme polovinu hořčice, pomerančové šťávy, oleje a touto směsí potíráme maso a ovoce při grilování.
Opékáme na grilu 10-15 minut. Před podáváním přelijeme hotové špízy zálivkou z druhé poloviny hořčice, pomerančové šťávy a smetany.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Vepřové maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x