Ražniči zas a znovu

Ražniči zas a znovu
1 kg vepřového
1 syrová paprika
10 dkg slaniny
1/4 kg salámu, nejlépe kabanosu a tak
1 větší cibule
několik žampionů
3 lžíce oleje
2 stroužky česneku
2 lžíce worcesthire omáčky
2 - 3 lžíce červeného vína
3 lžíce kečupu
pepř, sůl, paprika
Maso a vše ostatní tuhé, krom česneku, nakrájejte do formátu vhodného k napichování na špízy.
Z ostatního a česneku vytvořte marinádu, špízy s tím potřete a nechte aspoň hodinu odležet.
Grilujte a přitom ještě potírejte směsí.
1 kg vepřového
1 syrová paprika
10 dkg slaniny
1/4 kg salámu, nejlépe kabanosu a tak
1 větší cibule
několik žampionů
3 lžíce oleje
2 stroužky česneku
2 lžíce worcesthire omáčky
2 - 3 lžíce červeného vína
3 lžíce kečupu
pepř, sůl, paprika
Maso a vše ostatní tuhé, krom česneku, nakrájejte do formátu vhodného k napichování na špízy.
Z ostatního a česneku vytvořte marinádu, špízy s tím potřete a nechte aspoň hodinu odležet.
Grilujte a přitom ještě potírejte směsí.