Stránka 1 z 1

Rybí ražniči se zeleninou

PříspěvekNapsal: 28 črc 2012, 21:52
od drobek
Tohle je další z mé stařičké sbírky, z dob, kdy připojení k internetu bylo tak pomaličké, že jsem ani fotky nepřidával.
Ingredience:
500g rybího masa bez kostí a kůže
3 lžíce olivového oleje
sůl, pepř
kopr
citronová šťáva
1 menší cuketa
2 zelené a 2 červené papriky
2 cibule
1 balení cherry rajčátek
olej na potření alobalu

Postup:
Rybí maso nakrájejte na špalíčky. Vložte do mísy s částí oleje, osolte, okořeňte, přidejte nasekaný kopr a zakapejte citronovou šťávou. Rybí maso opatrně promíchejte a nechte v chladu odležet asi 3 hodiny.
Potom špalíčky napichujte na špejle střídavě s plátky cuket, paprik a rajčátek a cibule.
Špízy položte na alobal potřený olejem a dejte na gril. Za občasného obracení a potírání zbylým olejem grilujte špízy doměkka. Ten alobal je tam proto, aby žár nešel přímo na rybičky.