Emerilovo churrasco ražniči
Emeril Lagasse
0,5 kg na kostky nakrájeného skopového
0,5 kg na kostky nakrájeného vepřového
0,5 kg na kostky nakrájené polské či jiné klobásy
0,5 kg) na kostky nakrájených kuřecích prsíček
Krystalová (Kosher) sůl
2 hrnky vody
1/4 hrnku krystalové (kosher) soli
2 lžíce usekaného česneku
2 hrnky vaší oblíbené vinaigrette
Maso napíchejte na špízy, pěkně střídavě. Osolte, naskládejte do misky či skleněného pekáčku. Rozmíchejte 1/4 hrnku soli, česnek a vodu, to je vaše marináda. V ní maso marinujte přes noc, minimálně ale dvě hodiny. Grilujte 3 - 4 minuty po každé straně, za stálého pomazávání marinádou.
Servírujte s vinaigrette, do které si stolovníci namáčí sousta - kousky masa na vidličce.