Baby Bam Seasoning

Baby Bam Seasoning

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 21 srp 2010, 15:18

Baby Bam Seasoning
podle mistra kuchaře Emeril Lagasse.

Autor receptu používá ne svých směsích hodně cayanského pepře, inu je z Luisiany. Tento recept nazval Baby Bam, protože je podle něj pro děti, cayanský pepř schází. Ovšem sám ve slovním doprovodu říká, že odvážnější si ho tam mohou zkusit přidat. Použití je mnohostranné, Emeril používá jeho základní Esenci skoro do všeho, tato směs je určena nejen na maso grilované, hamburgery, maso k pečení, ale i do polévek a na pizzu.

3 lžíce papriky
2 lžíce soli
2 lžíce sušené drcené petrželové nati
2 lžičku cibulového prášku
2 lžičky česnekového prášku
1 lžička černého pepře
1 lžička sušeného drceného oregana
1 lžička sušené drcené bazalky
1 lžička sušeného drceného tymiánu
1/2 lžičky celerové soli

Všechno se to smíchá a skladuje v dobře uzavřené nádobce.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Suché směsi k vtírání

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron

x