Stránka 1 z 2

Esence Emerila Lagasse

PříspěvekNapsal: 17 srp 2010, 16:38
od drobek
Esence Emerila Lagasse
dle mistra kuchaře Emeril Lagasse

2 1/2 lžíce sladké papriky
2 lžíce soli
1 lžíce červeného cayanského pepře
1 lžíce čerstvě mletého pepře
2 lžíce česnekového prášku (sušeného mletého česneku)
1 lžíce cibulového prášku (sušené mleté cibule)
1 lžíce sušeného oregana
1 lžíce sušeného tymiánu

Smíchejte vše, skladujte v dobře uzavřené nádobě - kořence. Hodí se nejen na vtírání do připravovaného masa, ale i jako koření.

Re: Esence Emerila Lagasse

PříspěvekNapsal: 24 lis 2013, 11:22
od Brutzel-Svejk
Umichal jsem ji ke koreneni steaku http://www.grilovani-barbecue.com/viewtopic.php?f=6&t=13. Top.

Emerilova Esenc.jpg
Emerilova Esenc.jpg (549.55 KiB) Zobrazeno 8860 krát

Re: Esence Emerila Lagasse

PříspěvekNapsal: 24 lis 2013, 16:18
od Mánek
Máš to hezky namíchané, jako originál! :)

Re: Esence Emerila Lagasse

PříspěvekNapsal: 24 lis 2013, 17:04
od drobek
Krásně se ti povedla aaa

Re: Esence Emerila Lagasse

PříspěvekNapsal: 25 lis 2013, 13:09
od Brutzel-Svejk
Chuťově výborná směs. A hlavně jednoduchá k umícháni.