Marináda na hydinu

Marináda na hydinu

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 21 srp 2010, 16:33

Marináda na hydinu
Recept je příspěvek čtenáře Vladimíra Pollaka

2 diely oleja
1 diel Vinný ocot červený
1 diel Francúzska horčica
0,5 dielu cesnak (nadrobno)
0,5 dielu cibul'a šalotka (nadrobno)
Čierne korenie mleté (Nové koření)
Sol

Dobre premiešať (pretrepať). Mäso naložiť do marinády a nechať odležať – minim. 6 – 8 hod., najlepšie 24 hod. pri teplote cca 10 st. Celsia.
Pozn.: nebáť sa použitia octu – vo výslednom barbecue ho vôbec nebude cítiť!
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Marinády

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

x