Bylinkovo - česneková marináda na jehněcí

Bylinkovo - česneková marináda na jehněcí

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 21 srp 2010, 16:39

Bylinkovo - česneková marináda na jehněcí
podle Gourmet Magazine

6 velkých stroužků česneku
1/3 hrnku čersvého tymiánu
1/4 hrnku čerstvé rozmarýny
1 1/2 lžíce hrubé krystalové soli
1 hrnek citronové šťávy
1 1/2 hrnku olivového oleje
čerstvě mletý pepř

Utřete česnek se solí a bylinkami. Potom rozmíchejte s citronovou šťávou a olejem. Marinádu můžete připravit den předem a nechat rozležet v lednici.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Marinády

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

x