Marináda nejen na drůbež

Marináda nejen na drůbež

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 21 srp 2010, 16:31

Marináda nejen na drůbež

1/4 hrnku sojové omáčky
1/4 hrnku bílého vína
1/4 hrnku pomerančového džusu
2 stroužky česneku, utřené
1 lžička nastrouhaného zázvoru

Vše smíchejte a maso marinujte. Kuře kratší dobu, hovězí až 24 hodin, tedy přes noc.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Marinády

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

x