Bylinkovo - česneková marináda na jehněcí

Bylinkovo - česneková marináda na jehněcí
podle Gourmet Magazine
6 velkých stroužků česneku
1/3 hrnku čersvého tymiánu
1/4 hrnku čerstvé rozmarýny
1 1/2 lžíce hrubé krystalové soli
1 hrnek citronové šťávy
1 1/2 hrnku olivového oleje
čerstvě mletý pepř
Utřete česnek se solí a bylinkami. Potom rozmíchejte s citronovou šťávou a olejem. Marinádu můžete připravit den předem a nechat rozležet v lednici.
podle Gourmet Magazine
6 velkých stroužků česneku
1/3 hrnku čersvého tymiánu
1/4 hrnku čerstvé rozmarýny
1 1/2 lžíce hrubé krystalové soli
1 hrnek citronové šťávy
1 1/2 hrnku olivového oleje
čerstvě mletý pepř
Utřete česnek se solí a bylinkami. Potom rozmíchejte s citronovou šťávou a olejem. Marinádu můžete připravit den předem a nechat rozležet v lednici.