Marináda s červeným pepřem

Marináda s červeným pepřem
z barbecue-store.com
1 plechovka (1/3 l) piva
1 hrnek kečupu
1/2 hrnku usekané cibule
2 lžička drcených chilli papriček
2 lžíce hnědého cukru
1 citron, vymačkaný, ale kůra tam přijde taky
2 stroužky česneku, drcené
2 lžičky pepře
1 lžička soli
Všechno to dejte do nerezového nebo smaltovaného kastrolku a svařte. Maso mažte při grilování, první polovinu grilovací doby. Jinak řečeno, když se to griluje 20 minut, mažte jen prvních 10 minut, jinak se neudělá kůrka.
z barbecue-store.com
1 plechovka (1/3 l) piva
1 hrnek kečupu
1/2 hrnku usekané cibule
2 lžička drcených chilli papriček
2 lžíce hnědého cukru
1 citron, vymačkaný, ale kůra tam přijde taky
2 stroužky česneku, drcené
2 lžičky pepře
1 lžička soli
Všechno to dejte do nerezového nebo smaltovaného kastrolku a svařte. Maso mažte při grilování, první polovinu grilovací doby. Jinak řečeno, když se to griluje 20 minut, mažte jen prvních 10 minut, jinak se neudělá kůrka.