Omáčka z Kansas City

Omáčka z Kansas City

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 21 srp 2010, 20:31

Omáčka z Kansas City

1 lžíce olivového oleje
1 cibule, nasekaná na jemno
2 stroužky česneku, utřené nožem
2 dcl jablečného džusu
1 plechovička rajského protlaku
1/2 dcl jablečného octa
2-3 lžíce hnědého cukru
2 lžíce medu
1 lžíce sladké papriky
1 lžíce strouhaného křenu
1 lžíce worcesterské omáčky
1 lžička soli
půl lžičky pepře

V pánvi s vyšším okrajem rozpalte olej a pak na něm doměkka opečte cibuli a česnek. Vmíchejte jablečný džus, rajský protlak, ocet, cukr, med, papriku, křen, worcesterskou omáčku, sůl a pepř a přiveďte k varu. Snižte plamen a za občasného míchání vařte půl hodiny. Omáčka krásně zhoustne.
Nezapoměňte, že je to omáčka kterou potíráte maso jen těsně před skončením grilování, jinak se připálí.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1107
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na BBQ sauce

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

x