Recept 1:  Základní omáčka na Buffalo Wings
Suroviny:
16 kuřecích křidýlek (asi 1 1/2 kg) 
1 velká cibule 
6 stroužků česneku 
asi 2 cm čerstvého zázvoru 
2 - 10 pálivých papriček (to záleží jak pálivé to chcete mít) 
1 dl oleje 
3 lžíce sojové omáčky 
1 lžíce medu 
1 lžička čínského koření 
Ve food procesoru udělejte ze všech tuhých ingrediencí pastu, pak přidejte tekuté části, oleje jen polovinu. Zbylý olej rozehřejte v kastrůlku, přidejte právě vyrobenou pastu a za stálého míchání svařte 10-12 minut. Nechte úplně vychladnout.
Vychlazené nalijte na kuřata a marinujte v lednici 6 - 24 hodin.
Recept 2: S medem a hořčicí
podle Americas Test Kitchen 
Suroviny:
4 lžíce másla 
1 strožek česneku, utřený nebo prolisovaný 
1/3 hrnku medu 
2 lžíce Dijonské hořčice 
2 lžíce Kremžské hořčice 
2 lžíce Worcesthire sauce 
Rozpusťte máslo s česnekem v kastrůlku, vmíchejte vše ostatní.
Recept 3: Ostrá s chilli a česnekem
podle Americal Test Kitchen 
Suroviny:
1/3 hrnku cukru 
1/3 hrnku kečupu 
3-4 lžíce ostré asijské chilli - česnekové omáčky 
2 lžičky citrónové šťávy
 
Vše smíchejte.
Recept 4: S Frankovou RedHot Sauce
podle Americas Test Kitchen 
Suroviny:
4 lžíce másla 
1/2 hrnku Frankovy RedHot Sauce 
1-2 lžíce pálivé omáčky dle vlastního výběru 
2 lžíce jablečného octa 
1 lžíce hnědého cukru 
Rozpusťte máslo v kastrůlku, vmíchejte vše ostatní.
Poznámka: 
Nevím zda něco jako Frank's RedHot Sauce je doma k dostání, normálně se používá přímo jen tahle omáčka, není ale dost ostrá, prostě tomu něco chybí. Je to prostá kombinace cayanského pepře, octa a soli. Nezkoušel jsem to, prostě proto že koupit Frankovu omáčku je pro mně jednodušší.
			


