Barbecue omáčka s whisky a česnekem

Barbecue omáčka s whisky a česnekem

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 21 srp 2010, 19:29

Omáčka s whisky a česnekem; pálivá

4 dl kečupu
1 střední cibule, nasekaná na drobno
1 dl cukru
2,5 lžíce octa, pokud možno jablečného
2 lžíce oleje
2 lžíce whisky
2 stroužky česneku, utřené
1/2 lžičky hořčice, pokud možno suchého prášku
1/2 lžičky červeného (cayanského) pepře

Zpěňte cibuli na oleji, přidejte česnek a pak ostatní a dobře rozmíchejte. Přiveďte do varu a na mírném ohni 10 minut povařte.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1107
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na BBQ sauce

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

x