Domácí barbecue omáčka

Domácí barbecue omáčka

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 21 srp 2010, 20:38

1 plátek anglické slaniny
1 menší cibule nadrobno nakrájená
1 dl kečupu
1 dl jablečného džusu nebo moštu
1 lžíce bílého, 4% octa
1 lžička hořčice
1 lžička worcesthire sauce
na špičku nože soli a pepře
3 lžičky cukru


Nakrájejte slaninu nadrobno, rozpusťte na pánvi, přidejte cibulku a až je cibulka měkká přidejte vše ostatní a ještě poduste, aby se vše dobře spojilo.
Doporučené podávání:
Do rozehřáté omáčky dát na tenko nakrájený rostbeef, nechat prohřát a navršit na rozpečenou spodní polovinu housky, pak přikrýt tou druhou půlkou.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1107
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na BBQ sauce

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron

x