Pivni BBQ sauce
Napsal: 22 srp 2010, 16:56
Tak, pivo do ruky a s chutí do toho
1 hrnek piva, pokojové teploty
1 hrnek kečupu
1/4 hrnku bílého octa. Pozor, píšu to v Americe, místní ocet má jen 5%. Domácí 8% zřeďte 1:1 vodou
1/4 hrnku Worcestere sauce
1 lžíce cibulového prášku
1 lžíce hořčice v prášku, tedy koření
1/4 hrnku hnědého cukru
1/2 hrnku jemně usekané cibule
kůra z poloviny citronu
Vše krom cibule a citronové kůry přiveďte v hrnku do varu, zvolna vařte asi 10 minut. Přidejte cibuli a citronovou kůru, povařte ještě 5 minut. Pak rozmixujte. Hodí se na všechny druhy mas.
1 hrnek piva, pokojové teploty
1 hrnek kečupu
1/4 hrnku bílého octa. Pozor, píšu to v Americe, místní ocet má jen 5%. Domácí 8% zřeďte 1:1 vodou
1/4 hrnku Worcestere sauce
1 lžíce cibulového prášku
1 lžíce hořčice v prášku, tedy koření
1/4 hrnku hnědého cukru
1/2 hrnku jemně usekané cibule
kůra z poloviny citronu
Vše krom cibule a citronové kůry přiveďte v hrnku do varu, zvolna vařte asi 10 minut. Přidejte cibuli a citronovou kůru, povařte ještě 5 minut. Pak rozmixujte. Hodí se na všechny druhy mas.