Tatarská omáčka 2

Pasty, omáčky jako příchuť, šťávy apod. Nejsou to sice přílohy v pravém smyslu slova, no ale kam jinam s tím?

Tatarská omáčka 2

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 20 srp 2010, 16:08

Tatarská omáčka 2

Suroviny:
1/2 hrnku bílého jogurtu
1/4 hrnku čerstvé usekané nati koriandru, jak všude píšu není-li koriandr, použijte petrželku, stejně jsou to příbuzní.
1/4 hrnku majonézy
2 lžíce olivového oleje
1 lžíce limetkové šťávy

Vše smíchejte a nechte hodinku odležet. Je to výborné k bílé mořské rybě
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1105
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Věci k vaření nápomocné

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

x