Housková křenová omáčka

Pasty, omáčky jako příchuť, šťávy apod. Nejsou to sice přílohy v pravém smyslu slova, no ale kam jinam s tím?

Housková křenová omáčka

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 22 srp 2010, 16:31

Houskovo křenová omáčka

2 žemle
křen
1/2 l hovězího nebo kuřecího vývaru
1 dl kysané smetany
ocet, sůl, cukr dle chuti

Žemle rozvaříme ve vývaru, rozšleháme dohladka. Přidáme jemně nastrouhaný křen, vmícháme smetanu a dochutíme.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1105
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Věci k vaření nápomocné

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

x