Dip od Aničky

Pasty, omáčky jako příchuť, šťávy apod. Nejsou to sice přílohy v pravém smyslu slova, no ale kam jinam s tím?

Dip od Aničky

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 18 kvě 2018, 18:57

Na salát, nebo jako dip.

1x kelímek kyselé smetany
1x malá cibule jemné nakrájená
1 Pl balsamikoveho octa
malý svazek pažitky
2x Pl meruňkove marmelády
dle chuti pepř a sůl

Vše dobře promíchat a ochutit pepřem a solí. Foto jsem nestihl kvůli hladu. HP
S bagetkou mňam.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1105
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Věci k vaření nápomocné

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x