Jago, ano a ještě jednou ano:"Teprve teď opatrně promíchám stěrkou, spíše jen jakoby prokypřím."
Tak se s tím má zacházet, jinak se to rozpatlá.

Málem bych zapomněl, Firma Hellmans je zřejmě jiná doma než tady. Majonéza Hellmans je v americku považována za jeden z největších fujtajblů. My kupujem Knorr z olivového oleje. Ostatně stačí srovnat jogurty, no podle Evropské unie se tomu jogurt říkat nesmí,

od firmy Danonn. Tady je to podivný třesoucí se krém vyrobený převážně ze škrobu, ten evropský má aspoň jogurtovou chuť.
Mánku, zapomněl jsem a opravuji se,
Jihomoravský salát, nikoli Moravský. 
Oni ho tam opravdu takhle dělaj, viz úvodní poznámka o bufíku u brněnského nádraží.
Jo a v sekci příloh z brambor je Švejkův starogermánský salát, další recept. Fakt je, že se mi nádherně povedlo rozpoutat debatu. Úspěch veliký
