Koriandrový bramborový salát

Koriandrový bramborový salát

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 19 srp 2010, 22:06

Koriandrový bramborový salát
podle Emeril Lagasse

1/2 kg (1 pound) červených, nebo nových brambor, uvařených ve slupce, nakrájených, inu, jako na bramborový salát
1/2 hrnku majonézy
1 středně velká cibule, na drobno
šťáva z 1/2 citronu
1 lžíce jemně usekaného či rozdrceného česneku
2 lžíce jemně usekané nati koriandru. Lze nahradit zelenou petrželkou, konečně, vždyť jsou to blízcí příbuzní
10 dkg (1/4 pound) do křupava opečené anglické slaniny (bacon)
sůl a pepř
usekaná pažitka nebo zelená cibulka na ozdobení

K tomu už není co dodat, bramborový salát umí udělat v podstatě každý. Jen ty červené brambory se do salátu v Americe neloupají.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Brambory a věci z nich

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron

x