Stránka 1 z 1

Koriandrový bramborový salát

PříspěvekNapsal: 19 srp 2010, 22:06
od Brutzel-Svejk
Koriandrový bramborový salát
podle Emeril Lagasse

1/2 kg (1 pound) červených, nebo nových brambor, uvařených ve slupce, nakrájených, inu, jako na bramborový salát
1/2 hrnku majonézy
1 středně velká cibule, na drobno
šťáva z 1/2 citronu
1 lžíce jemně usekaného či rozdrceného česneku
2 lžíce jemně usekané nati koriandru. Lze nahradit zelenou petrželkou, konečně, vždyť jsou to blízcí příbuzní
10 dkg (1/4 pound) do křupava opečené anglické slaniny (bacon)
sůl a pepř
usekaná pažitka nebo zelená cibulka na ozdobení

K tomu už není co dodat, bramborový salát umí udělat v podstatě každý. Jen ty červené brambory se do salátu v Americe neloupají.