Pálivá salsa Texikana

Pálivá salsa Texikana

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 21 srp 2010, 14:21

Pálivá salsa Texikana
Autorem receptu je Pepiček z Labuznik.com

Suroviny:
500 g rajčat
1 malá cibule
1 stroužek česneku
1 červená paprika
1 zelená feferonka
2 lžíce rajčatového protlaku
50 ml vývaru (z kostky)
cukr
sůl
pepř
po 2 snítkách petrželové nati a kadeřavé petrželky

Rajčata ponoříme do vroucí vody, zchladíme, oloupeme a nahrubo posekáme. Cibuli a česnek oloupeme a na jemno posekáme. Papriku a feferonku omyjeme, rozpůlíme, zbavíme semen a nakrájíme na kostičky. Vše asi 15 min. vaříme s protlakem a vývarem a pikantně okořeníme.
Snítku petrželové nati odložíme stranou, zbytek na jemno posekáme a vmícháme do omáčky. Uložíme do chladu.
Ozdobíme zbylými snítkami bylinek.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1105
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Salsy a vůbec zeleniny za studena

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků

x