Salsa z černých fazolí

Salsa z černých fazolí

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 21 srp 2010, 14:35

Salsa z černých fazolí

Suroviny:
1 půllitrová plechovka kukuřice
1 půllitrová plechovka černých fazolí
1/3 hrnku posekané bílé nebo červené cibule
Limetková, nebo v nouzi citrónová šťáva
1 lžíce olivového oleje
1/2 hrnku jemně pokrájené červené papriky
1/2 hrnku jemně posekaného čerstvého dobromyslu (nebo petrželky)
1 lžička soli
1/2 lžičky pepře

To je nejjednodušší recept, ještě můžete přidat jemně pokrájené avocado, červený vinný ocet (dle chuti),místo normální cibule zelenou cibulku, jemně pokrájená rajčata.
Vše smíchejte v misce a nechte nejlépe několik hodin v lednici uležet.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Salsy a vůbec zeleniny za studena

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

x