Červené chilli papričky naložené v balsamikovém octě - Salsa

Červené chilli papričky naložené v balsamikovém octě - Salsa

Příspěvekod drobek » 30 srp 2010, 21:15

Červené chilli papričky naložené v balsamikovém octě - Salsa di aceto balsamico
Babi

8 stroužků česneku,
3 lžíce červených pepřů,
sůl a pepř,
2 střední červené chilli papričky bez semeníků na jemno posekané,
6 lžic balsamikového octa,
150 ml extra panenského olivového oleje,
šťáva ze dvou citronů,
3 lžíce ploché italské petrželky posekané,

V hmoždíři rozmělnit česnek, trochu soli a červené pepře.
Když jsou rozdrcené, tak přidat chilli, balsamikový ocet, olivový olej a citronovou šťávu. Vmíchat tam petrželku a ochutit solí a pepřem.

TIP: Výborné ke grilované rybě, nebo jehněčímu.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Salsy a vůbec zeleniny za studena

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků

x