Stránka 1 z 1

Červené chilli papričky naložené v balsamikovém octě - Salsa

PříspěvekNapsal: 30 srp 2010, 21:15
od drobek
Červené chilli papričky naložené v balsamikovém octě - Salsa di aceto balsamico
Babi

8 stroužků česneku,
3 lžíce červených pepřů,
sůl a pepř,
2 střední červené chilli papričky bez semeníků na jemno posekané,
6 lžic balsamikového octa,
150 ml extra panenského olivového oleje,
šťáva ze dvou citronů,
3 lžíce ploché italské petrželky posekané,

V hmoždíři rozmělnit česnek, trochu soli a červené pepře.
Když jsou rozdrcené, tak přidat chilli, balsamikový ocet, olivový olej a citronovou šťávu. Vmíchat tam petrželku a ochutit solí a pepřem.

TIP: Výborné ke grilované rybě, nebo jehněčímu.