Omáčka ze zelených chilli papriček s citronovou kůrou- Salsa
Napsal: 30 srp 2010, 21:19
Omáčka ze zelených chilli papriček s citronovou kůrou - Salsa di peperoncino verde
Babi
6 pálivých zelených chilli papriček,
1 BIO citron,
sůl a pepř,
120 ml extra panenského olivového oleje
Chilli papričky zbavit semeníků a na jemno je posekat. Nakrájet kůru z citronu (jenom žlutou část bez jakékoliv bílé) a nakrájet ji na tenoučké proužky. Smíchat s chilli, solí, pepřem a olejem. Před podáváním nechat po několik hodin uležet.
Babi
6 pálivých zelených chilli papriček,
1 BIO citron,
sůl a pepř,
120 ml extra panenského olivového oleje
Chilli papričky zbavit semeníků a na jemno je posekat. Nakrájet kůru z citronu (jenom žlutou část bez jakékoliv bílé) a nakrájet ji na tenoučké proužky. Smíchat s chilli, solí, pepřem a olejem. Před podáváním nechat po několik hodin uležet.