Máme tady poměrně novou členku, nějak se mi povedlo ji k nám přilákat z Top receptů. V pečení takovýchhle věcí se vyzná, má svou web site http://www.primapekarna.estranky.cz/ a je to moc zajímavé. Doporučuju vašim ctihodnostem se tam podívat. Já podle ní upekl, po dlouhé době kdy se mi to, no jak jen to říct jemně, nedařilo, výsledek je na fotce.
Prostě chlebík jedna báseň, voní barákem a já, ač po obědě, zmírám hlady a těším se na večeři.
Tak se tam prosím podívejte a předem se omlouvám za to, že jsem vám přidělal práci. Od teď bude chléb péct, místo nakupovat. Aspoň tady v Americe to tak bude docela určitě.
Ta pánev v pozadí je má forma na pečení, v pánvi se mi chléb nerozuteče, když už je v Americku nemožné sehnat slaměnou ošatku na pečení. Pánev vyložená pečícím papírem, do ní prostě těsto vyklopím a je to. Kynu asi hodinu v troubě, na 62°C.