Stránka 3 z 3

Re: Zelenina na grilu

PříspěvekNapsal: 05 kvě 2013, 21:18
od Mánek
Pánové a dámy!

Mám grilovat 15.6.13 na velké párty (cca 55 lidí) a má se podávat i grilovaná zelenina. No, zeleninu jsem teda ještě negriloval, takže dík za každou fintu, aby to vyšlo tip ťop.

Díky moc! (A pokud by se chtěl někdo z povolanějších zúčastnit a trošku mi pomoct, jenom uvítám!!! Třeba Mirďa, nebo Drobek? Taková malá generálka na setkání? :D)

Mánek

Motto: Učený z nebe ještě dodnes nespadl, ale pitomce jako by shazovali...

CC BB

Re: Zelenina na grilu

PříspěvekNapsal: 05 kvě 2013, 22:45
od drobek
Mánku, cukety na plátky, pomáznout olejem a grilovat. Jinak, v tenisové raketě plátky cibule, rajčata, ono se to nerozpadne a líp se s tím zachází. Pozítří!!!!!!!!!!!!!

Re: Zelenina na grilu

PříspěvekNapsal: 14 srp 2013, 12:32
od karellang
Já používám děrovanou grilovací pánev. Zeleninu (paprika, cibule, nejlépe červená, lilek, cuketa, patizon, kedluben, pórek, žampióny, květák, brokolice, cherry rajčata.... jde i mrkev, petržel a celer, ale je třeba chvilku zblanžírovat) osolím, zakápnu olejem ( olivy ,slunečnice), trochu vinného octa nebo balzamika, ať to není plané, do toho bylinky a najemno česnek, promíchám, nechám odležet, sliju "výpotek " a jde to na pánev. Když mi to při prohazování občas trochu spadne, dělám si sám ze sebe srandu, že su jak Jirka Babica. Jinak ty kousky dělám celkem velké. Hlavně ženské to u nás dlabou ve velkém.