Jacobs mušle z destičky

Jídla připravená na destičce, dle návodu původních obyvatel Ameriky.

Jacobs mušle z destičky

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 29 srp 2010, 13:00

Jacobs mušle z destičky
podle Brutzel-Svejk

Suroviny:
Jakobs mušle 10 kusu
šťáva z 1 citronu
3 PL olivového oleje
1 PL medu
hrubě mletý pepř
sůl

Postup:
Jakobs mušle naložíme na 1-2 hodiny do směsi dle popisu (krom soli a pepře). Doba grilování je asi tak 25 min. Mušle mají mít lehce růžový nádech. Nakonec lehce osolit a opepřit.
Doporučená příloha: Risotto viz: http://grilovani-barbecue.com/viewforum.php?f=36

Vysvětlení: Jakobs mušle
http://de.wikipedia.org/wiki/Jakobsmuschel
Jakobsmuscheln.jpg
Jakobsmuscheln.jpg (79.18 KiB) Zobrazeno 6683 krát
Jacob musle.jpg
Jacob musle.jpg (71.95 KiB) Zobrazeno 6683 krát
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1105
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Připraveno na destičce

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron

x