Joži, je to OK. Podívej se na ten odkaz, tam se přímo spousta sádla dává už na začátku.
Udělal chybu už na začátku, je to recept francouzský, dal jsem to sem bez vyzkoušení, protože Pépinovi věřím a dost jsem se od něj naučil. Měl jsem to dát do mezinárodní kuchyně. On ji dělá se salátem, já se zelím a knedlíkem, dal jsem to tedy sem. Má chyba.
Ale je tu místo pro pečenou po Česku, v sádle, jak jí dělá J3David, Bocianka a já vlastně taky. Tak je to maso opravdu měkké a od kosti odpadající. Nejlepší kachna jakou jsem kdy měl.
Jen už je pozdě něco měnit, myslím přesouvat, komentáře by ztratily smysl. A tak prosím J3davida aby sem recept přidal. Já recept znám z Labužníka a tam pro něj jít nechci, abych se snad nedej Bože majitelů nedotkl.