Paštika "játrový sýr"

a vše co k tomu patří a to jsou i přílohy

Re: Paštika "játrový sýr"

Příspěvekod Mánek » 20 led 2013, 10:37

Tentokrát vařeno na 150°C, což po dvou hodinách dalo požadovaných 70°C uvnitř paštiky.

Obrázek
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1226
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun

Re: Paštika "játrový sýr"

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 20 led 2013, 11:55

Vypadá velmi zdařile.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1105
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Re: Paštika "játrový sýr"

Příspěvekod Mánek » 23 říj 2014, 19:02

Protože fotka zmizela, přidal jsem fotky z dnešní přípravy této lahody. HP
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1226
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun

Předchozí

Zpět na Jiné maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

x