Kovbojský steak

Kovbojský steak

Příspěvekod drobek » 19 srp 2010, 23:24

Kovbojský steak
Volně podle Emerila Lagasse

4 pořádné steaky, odleželé, asi 2.5-3 cm silné (inu kovbojský steak...)
1/2 hrnku oleje
1/2 hrnku Emerilovy esence (http://grilovani-barbecue.com/viewtopic.php?f=24&t=41
2 hrnky Worcesthire sauce

V hrnku smíchejte olej s esencí, steaky tím řádně pomažte a nechte zakryté aspoň 4 hodiny v chladnu odležet. Před grilováním nechte asi 30 minut v pokojové teplotě. Grilujte asi 4 - 6 minut po každé straně, nechte pár minut odležet před servírováním, přikryté alobalem.
Podáváme s pečenými fazolemi, zelenými fazolkami s ořechy či bez, s různými bramborami, nebo s bramborovou kaší s česnekem. Vše je v sekci příloh.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Recepty na steaky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků

cron

x