Hovězí stejky po mexicku - Carne Asada con Sevollitas

podle Ricka Lopeze
Suroviny:
1 kg plátků hovězího masa
10 - 20 zelených cibulí, vcelku, nenakrájených
šťáva z 1 citronu
sůl
pepř
3 lžíce piva (zbytek ihned vypijte na kuráž)
stroužek česneku
Postup:
Smíchejte všechno v míse a nechte nejméně 1 hodinu odpočinout.
Vyndejte cibuli z marinády a položte stranou.
Maso ogrilujte z jedné strany, 3 - 5 minut, sundejte z grilu.
Poskládejte cibuli pokrytou marinádou na gril a na ni maso, syrovou stranou dolů, grilujte asi 6 - 8 minut.
Servírujte se spoustou pití.
Suroviny:
1 kg plátků hovězího masa
10 - 20 zelených cibulí, vcelku, nenakrájených
šťáva z 1 citronu
sůl
pepř
3 lžíce piva (zbytek ihned vypijte na kuráž)
stroužek česneku
Postup:
Smíchejte všechno v míse a nechte nejméně 1 hodinu odpočinout.
Vyndejte cibuli z marinády a položte stranou.
Maso ogrilujte z jedné strany, 3 - 5 minut, sundejte z grilu.
Poskládejte cibuli pokrytou marinádou na gril a na ni maso, syrovou stranou dolů, grilujte asi 6 - 8 minut.
Servírujte se spoustou pití.