Kořeněný kovbojský steak
TV Food Network
1 kg steaků asi 2 cm silných
Western Q Sauce:
1 hrnek kečupu
1/2 hrnku jablečného octa
1/2 hrnku vody
3 lžíce hnědého cukru
1 lžíce Worcestershire sauce
1 lžička cayanského pepře
V kastrolku smíchejte všechny součásti omáčky, uveďte do varu a zvolna 10 minut povařte. Nechte stranou 1/4 hrnku omáčky, zbytek po vychladnutí nalijte do plastikového sáčku, přidejte maso a marinujte přes noc.
Vyndejte z marinády a grilujte až je maso měkké, na vnitřní teplotu 60°C. Před koncem potřete obě strany omáčkou kterou jste předem dali stranou.
Maso nakrájejte na tenké plátky, podávejte s "Dvacetiminutovými kovbojskými fazolemi" (http://www.grilovani-barbecue.com/viewtopic.php?f=36&t=95).