![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Obrázek](http://album.fotoonline.cz/storage/fld/12937/12937-IMG_8453ab_495199.jpg)
Ingredience:
800 g rybích filetů bez kostí a kůže,
2 lžíce čerstvé sekané bazalky,
1 vrchovatá lžíce hladké mouky,
1 lžíce másla,
400 ml smetany,
špetka kurkumy,
pepř,
sůl
Příloha:
4 velká rajčata,
hladká mouka,
1 vejce,
strouhanka,
pepř,
sůl,
olej na smažení
Popis přípravy:
Rybí porce opepříme a osolíme,
![Obrázek](http://album.fotoonline.cz/storage/fld/12937/12937-IMG_8440a_495168.jpg)
na pánvi rozehřejeme máslo a ubrouskem osušené filety na něm osmažíme dorůžova z obou stran.
![Obrázek](http://album.fotoonline.cz/storage/fld/12937/12937-IMG_8442a_495172.jpg)
Osmažené maso vyjmeme, výpek zasypeme moukou, přidáme nasekanou bazalku a osmažíme, až je mouka spojená se šťávou z masa.
![Obrázek](http://album.fotoonline.cz/storage/fld/12937/12937-IMG_8443a_495174.jpg)
Přilijeme smetanu, přidáme kurkumu, promícháme, dochutíme solí a necháme provařit na krémovou omáčku. Filety vložíme zpět a uchováme v teple.
![Obrázek](http://album.fotoonline.cz/storage/fld/12937/12937-IMG_8445a_495178.jpg)
Rajčata nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme,
![Obrázek](http://album.fotoonline.cz/storage/fld/12937/12937-IMG_8446a_495180.jpg)
a obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance.
![Obrázek](http://album.fotoonline.cz/storage/fld/12937/12937-IMG_8447a_495182.jpg)
Na druhé pánvi je na oleji osmažíme dozlatova
![Obrázek](http://album.fotoonline.cz/storage/fld/12937/12937-IMG_8448a_495184.jpg)
a podáváme jako přílohu k rybímu masu přelitému omáčkou.
![Obrázek](http://album.fotoonline.cz/storage/fld/12937/12937-IMG_8450a_495189.jpg)