Stránka 2 z 3

Re: Pangas v majonéze s bramborovo-cuketovým pyré

PříspěvekNapsal: 22 srp 2012, 17:31
od Mánek
Dag, sousedka mi dala nakládanou cuketu jako čalamádu a bylo to výborné. Když to říkám já, který zelené nejradši prohnané přes prase, tak je to pravda! :D
Jenže hned ten den odjela do nemocnice na kapačky a ještě se nevrátila. Jak dojede, vydyndám z ní recept a dám ho sem.

Re: Pangas v majonéze s bramborovo-cuketovým pyré

PříspěvekNapsal: 22 srp 2012, 19:02
od Dag
Mánku předem děkuji.

Re: Pangas v majonéze s bramborovo-cuketovým pyré

PříspěvekNapsal: 22 srp 2012, 22:21
od drobek
Já bych sem si prosil taky, sousedům roděj cukety jak vzteklé, nosej to k nám a já nevím co s tím. CC

Re: Pangas v majonéze s bramborovo-cuketovým pyré

PříspěvekNapsal: 23 srp 2012, 08:59
od Brutzel-Svejk
Pro mne je predevsim ta kombinace majonézy a mouky v obalu je zajimava.

Re: Pangas v majonéze s bramborovo-cuketovým pyré

PříspěvekNapsal: 23 srp 2012, 15:13
od drobek
Hlásím že ta ryba byla včera k večeři a byla chuti lahodné. Tu kaši jsem neudělal, měli jsme jen místní Yukon Gold brambory, ta jdou extra lojovité, na vaření je ani neloupu, ale na kaši s cuketou - nevím nevím. :o
Zato už nám libeček vyrost do půlmetrové výšky a škubu z něj lístky na vaření. Jen ať si zvyká. Zajímavé je, že libeček má anglické jméno, ale nikdo ho nezná, koupit se nedá, ani sazenice, ani semeno. To jsem musel dovézt z Česka. :AD