Dag píše:Švejku, to je pěkná fotka, ale také pěkný chlebík.Což kdybys prozradil recept.
Rád bych ti recept dál, ale dělám to od oka. Jediné co vím je, že tam je 1/2 kg tmavé žitné mouky žitné. Udělal jsem si ze 100 g mouky, vody a 7 g suchých kvasnic zákysek a nechal ho 3 dny stát. Jak ho budu dělat tak si to omrknu a zvážím.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Ivo, rozumím. Já žiju v teplých měsících na chalupě.S autem a s radostí z jízdy po venkovských silničkách. Leta. Ale předloni jsem si vyhodila kyčel při rytí záhonku a najednou jsem pochopila a tvrdě pochopila, že my Pražáci vůbec nic nevíme. Pravda je, že auto je v každé chalupě, ale s tím ráno odjede táta do práce a ostatní členové rodiny? Obchod daleko, lékař daleko a autobus ráno a večer. Někdy to opravdu není jednoduché.