Jilemnický bouchanec

Co se nedá pod naše fóra umístit.

Jilemnický bouchanec

Příspěvekod drobek » 28 říj 2014, 14:43

27768.jpg
27768.jpg (48.18 KiB) Zobrazeno 2900 krát

Foto: Parles

Těsto na klasický bramborák
kysané zelí
prejt;


Podusíme bez další úpravy kysané zelí, na pánvi opečeme prejt.
Pro každou porci usmažíme bramborák.
Bramborák položíme na talíř, na polovinu dáme podušené teplé zelí, na zelí rozprostřeme opečený prejt a přiklopíme druhou polovinou bramboráku.
Místo prejtu je možné využít i ochucené zbytky pečeného masa, ale s prejtem je to vynikající.
Pokud dáte dovnitř klobásu nebo plátek uzeného, vznikne cmunda po Kaplicku.


Příloha: Dobré pivo
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Vše ostatní

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron

x