A tak si tady debužírujeme...
Napsal: 14 kvě 2013, 15:59
V 1575 PRO ŠUNKA 80 – 120 CZ SUPRA
- masírovací přípravek;
- technologický přípravek k výrobě šunek do střeva (tzv. Pizza šunek) s extrémně vysokým přídavkem vody (80 – 100 % k hmotnosti masa). Voda zůstává v mase vázána i po tepelném opracování. Tyto přípravky obsahují vysoce účinné, dokonale rozpustné, přírodní barvivo - "C" (Color).
- složení: modifikovaný škrob E 1422, zahušťovadlo E 407, E 415, stabilizátor E 450, E 451, dextróza , zesilovač chuti E 621, antioxidant E 301, extrakty koření, přírodní barvivo;
Dávkování – nástřik 80 % : 8 kg přípravku/100 kg masa + 68 l vody + dusitanová solicí směs.
Dávkování – nástřik 90 % : 9 kg přípravku/100 kg masa + 77 l vody + dusitanová solicí směs.
Dávkování – nástřik 100 %: 10 kg přípravku/100 kg masa + 86 l vody + dusitanová solicí směs.
Dávkování – nástřik 110 %: 11 kg přípravku/100 kg masa + 95 l vody + dusitanová solicí směs
Dávkování – nástřik 120 %: 12 kg přípravku/100 kg masa + 104 l vody + dusitanová solicí směs.
Zdroj: http://www.progast.cz/masny-prumysl/pripravky-progast/