Mánek píše:Zjistil jsem dnes, že mám podobný recept ze slovenských stránek, jen je tam několik jiných surovin:
Domáca Becherovka
Ingredience:
1 l alkoholu (vodka a pod.),
2 ČL stomaranu (čaj - dostať ho v lekárni),
1 ČL paliny pravej - pelyněk pravý,
3 PL kryštálového cukru,
1 vanilkový cukor,
5 klinčekov -hřebíček,
kúsok celej škorice - skořice
Popis přípravy:
Všetky prísady dáme do alkoholu, premiešame a necháme stáť minimálne 2 dni.
Potom scedíme (prefiltrujeme) a uložíme vo vhodnej fľaši na málo dostupné miesto (aby nám dlho vydržala).
Zpět na Zlomaxova rubrika o chlastu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků